Produsele TSOP

Totem si pilon publicitar

Când deții un business, este esențial să apelezi la toate mijloacele posibile pentru a te face cunoscut. Un business, pentru a avea succes, are nevoie de clienți, iar pentru asta, este necesar ca business-ul să devină cunoscut în rândul consumatorilor. Există diverse metode prin care îți poți promova business-ul, iar una dintre acestea include utilizarea unui totem publicitar.

Totemul publicitar este un semn publicitar stradal, o construcție independentă, de sine stătătoare, realizată din structură metalică, cu susținere caracterizat fiind de verticalitate și eleganță ce poate avea diferite forme și dimensiuni.

Interior-Exterior


Totemul si pilonii publicitari de interior pot fi utilizati pentru a semnaliza sau evidenția standurile expoziționale din interiorul clădirilor, în interiorul centrelor comerciale, în zonele de așteptare și lobby-uri.

Totemul si pilonii publicitari de exterior pot fi utilizati pentru a amplifica vizibilitatea punctelor de lucru ale diverselor companii, precum restaurante, hoteluri, pensiuni, clădiri de birouri, supermarketuri, bănci, spitale, farmacii, baze sportive și altele.

De asemenea, poți opta pentru un totem luminos sau unul neluminos, în funcție de preferințele și necesitățile tale.

Pilon


Este un element elegant și impunător, care dă valoare locației în care este amplasat. Totemurile si pilonii publicitari sunt caracterizate de verticalitate și pot avea diverse mărimi, grosimi și forme.

Tehnologiile utilizate pentru confecționarea totemurilor publicitare sunt: vopsire în câmp electrostatic, frezare și routare CNC, sudură în gaz structura metalica conform proiect de rezistenta, tăiere laser, print digital, laminare și altele.

Totemurile si pilonii publicitare sunt folosite în special pentru: restaurante, hoteluri, pensiuni, benzinării, clădiri de birouri, farmacii, supermarketuri, baze sportive, bănci și showroom-uri.