Produsele TSOP

Litere Volumetrice

Indiferent daca ne referim la spatii indoor sau outdoor, o metoda originala de personalizare si de transpunere a unor mesaje ori reclame este data de alternativa cu litere volumetrice, acestea insusind cu succes o relatie intre brand, personalitate si o estetica de bun gust.

Interior-Exterior


Aceste litere volumetrice se pot folosi atat in spatii exterioare pentru cladiri, spatii de birouri ori firme cat si in mediul indoor al acelorasi tipuri de locatii. Acestea reprezinta o metoda moderna si eficienta, fiind accesibile din punct de vedere al preturilor. Avand marimi diferite, in functie de cererea clientului, avand dupa caz sistem de iluminare sau nu, acestea din urma ajung sa dea un spirit aparte oricarui tip de spatiu.

Fiind prezente in majoritatea zonelor office dar si in magazine sau chiar afaceri mici, acestea sunt de cele mai multe ori expuse fenomenelor meteo, ori zonelor inchise. Materialele folosite sunt alese cu atentie pentru o durabilitate indelungata

Tipuri de litere volumetrice


Punem la dispozitie clientilor litere volumetrice luminoase, la preturi extrem de competitive si atractive.

litere volumetrice din plexiglas – se poate realiza iluminare mixta.

litere volumetrice din aluminiu, inox, alama, cupru – se poate realiza doar cu iluminare de tip halou.

litere nevolumetrice decupate din diverse materiale: aluminiu, inox, alama, cupru, nu au volumetrie si se poate realiza lumina de tip halou.