Produsele TSOP

Fatade

Pentru o eleganta desarvasita a fatadelor sediului dumneavoastra, placarea cu casete bond este solutia ideala. Folosirea sistemului de casete are atuul ca permite o termoizolare suplimentara si reuseste la final sa repare defectele de planeitate obtinute in urma procedeelor de constructie clasica (beton, caramida lemn).

Panotaj Bond


De asemenea cunoscut ca un panou Sandwich, este o structura formata din 3 straturi: miez de joasa densitate inserat intre doua straturi de aluminiu relativ subtiri

Acest tip de sandwich ne permite sa obtinem performante mecanice excelente. Rigiditatea foarte mare a unui panou sandwich este obtinuta datorita interactiunii dintre componentele sale sub sarcina flexiune aplicata pe panou.

Avantaje


Materialul compozit din aluminiu (Alucobond, Naturalbond, Reynobond) este un tip de material compus din doua foi subtiri de aluminiu si un strat de polietilena intre ele. Acest concept simplu, dar extrem de versatil, a fost dezvoltat pentru a oferi un material de fatada cu o serie de avantaje: este stabil si flexibil, cu o suprafata neteda si disponibil intr-o paleta larga de culori; este rezistent la intemperii, incastrabil, rezistent la socuri; poate fi debitat, indoit pentru a obtine forma si dimensiunea dorita.